krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
WIOSENNA KONFERENCJA „SPOŁEM 2025"
Konferencja rozpoczęła się spotkaniem z Zarządem Krajowego Związku Rewizyjnego Spółdzielni Spożywców „Społem", który przedstawił podsumowanie...
aaa
Zachęcamy wszystkie spółdzielnie do włączenie się w akcje promocji znaku Społem!
aaa
Czym jest spółdzielczość?
aaa
Kongres Retail Trends 2025
W warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton odbył się kongres Retail Trends 2025, gromadząc ponad 1000 przedstawicieli handlu, przemysłu, usług oraz świata...
aaa
Będąca własnością „Społem" PSS w Wadowicach Karczma „Rzym" w Suchej Beskidzkiej znalazła się w elitarnej grupie 20 najcenniejszych zabytków architektury drewnianej w Małopolsce.
aaa
Jak spółdzielnie mogą uratować świat? - Wykład profesora Jerome Warren'a w siedzibie KZRSS „Społem"
To wydarzenie stanowiło początek wspólnych działań promujących ekonomię społeczną i spółdzielczość ...
Copyright by KZRSS "Społem"

„Społem" PSS „Robotnik" w Zamościu laureatem IX edycji konkursu „Wojewódzki Lider Smaku"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014 Opublikowano: poniedziałek, 24, luty 2014

W IX edycji konkursu „Wojewódzki Lider Smaku" pierwsze miejsce wśród wyrobów piekarskich zajął chleb „Balanza" z zamojskiej „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców „Robotnik".

Chleb „Balanza" powstaje w społemowskiej piekarni przy ul. Śląskiej w Zamościu. Zawiera on kwas foliowy i foliany, oddziałujące pozytywnie na wzrost i funkcjonowanie komórek organizmu, system nerwowy i mózg, a także na funkcjonowanie układu pokarmowego.
Organizatorem konkursu „Wojewódzki Lider Smaku" jest Regionalna Izba Gospodarcza w Lublinie. W tegorocznej IX edycji konkursu zgłoszono 17 produktów i potraw.