krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Zapraszamy do zapisów!
aaa
Zapraszamy na wykład - Dlaczego spółdzielczość nas zbawi ?
Wykład prof. Warrena to wyjątkowa szansa na zapoznanie się ze współczesnymi trendami w światowym ruchu spółdzielczym. To także świetna okazja do...
aaa
Posiedzenie Zarządu Euro Coop oraz spotkanie grupy roboczej Coop Tourism
aaa
X Europejski Kongres Samorządów w Mikołajkach
A na nim panel dyskusyjny na temat „Spółdzielczość – przestarzały model czy odpowiedź na współczesne wyzwania?"
aaa
Zarząd KZRSS „Społem" w Warszawie serdecznie zaprasza prezesów i członków zarządów spółdzielni na kolejną, wiosenną konferencję „SPOŁEM 2025".
aaa
Sejm ustanowił rok 2025 Rokiem Stefana Żeromskiego z okazji 100 rocznicy jego śmierci.
"To jeden z najwybitniejszych polskich pisarzy, duchowy autorytet polskiej inteligencji, autor opowiadań, powieści i dramatów, które ukształtowały narodowe...
Copyright by KZRSS "Społem"

W Tygodniku Koneckim ukazał się artykuł Wojciecha Purtaka pt. „Prezes Haraziński odszedł na emeryturę"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018
Opublikowano: środa, 31, październik 2018

Stanisław Haraziński, prezes Społem PSS Końskie odszedł na zasłużoną emeryturę. - "Moje życie nie było łatwe, do wszystkiego doszedłem sam" - mówił podczas uroczystego pożegnania, w którym udział wzięli przyjaciele i współpracownicy. Od 1 października pracownikiem Społem PSS Końskie nie jest już Stanisław Haraziński, który od 27 lat był prezesem firmy i współtwórcą jej imponujących działań zakończonych sukcesem, przekładającym się na zadowolonych klientów sieci sklepów.

Czytaj więcej...

Mazowieckie spotkanie samorządowców i spółdzielców w siedzibie Zespołu „Mazowsze"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018
Opublikowano: poniedziałek, 22, październik 2018

Spotkanie odbyło się w podwarszawskich Otrębusach, gdzie od 1948 r. mieści się siedziba Zespołu „Mazowsze". W 2009 r. zespół przeniósł się do nowoczesnego kompleksu Europejskie Centrum Matecznik Mazowsza, z wielką halą widowiskową, zapleczem hotelowo gastronomicznym.

Czytaj więcej...