krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
WIOSENNA KONFERENCJA „SPOŁEM 2025"
Konferencja rozpoczęła się spotkaniem z Zarządem Krajowego Związku Rewizyjnego Spółdzielni Spożywców „Społem", który przedstawił podsumowanie...
aaa
Zachęcamy wszystkie spółdzielnie do włączenie się w akcje promocji znaku Społem!
aaa
Czym jest spółdzielczość?
aaa
Kongres Retail Trends 2025
W warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton odbył się kongres Retail Trends 2025, gromadząc ponad 1000 przedstawicieli handlu, przemysłu, usług oraz świata...
aaa
Będąca własnością „Społem" PSS w Wadowicach Karczma „Rzym" w Suchej Beskidzkiej znalazła się w elitarnej grupie 20 najcenniejszych zabytków architektury drewnianej w Małopolsce.
aaa
Jak spółdzielnie mogą uratować świat? - Wykład profesora Jerome Warren'a w siedzibie KZRSS „Społem"
To wydarzenie stanowiło początek wspólnych działań promujących ekonomię społeczną i spółdzielczość ...
Copyright by KZRSS "Społem"

Wspierajmy lokalnych przedsiębiorców!

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR II/2021 Opublikowano: środa, 14, kwiecień 2021

Urząd Miasta Stalowa Wola w ramach cyklu „Dobre bo stalowowolskie" przygotował film promujący Zakład Piekarsko – Ciastkarski „Społem", który zaopatruje swoich klientów w świeże i pachnące pieczywo niezmiennie od ponad 45 lat.

W bogatej ofercie piekarni znajduje się nie tylko pieczywo podstawowe, jak chleb i bułki, ale także szeroka gama wyrobów ciastkarskich i cukierniczych. Wyroby produkowane są według sprawdzonych receptur przy zastosowaniu tradycyjnych metod, z zachowaniem szczególnej dbałości o jakość surowca i przebieg całego procesu technologicznego.
W związku ze zmieniającymi się preferencjami w spożyciu pieczywa zakład stara się stale dostosowywać do potrzeb klientów poprzez wprowadzanie nowych asortymentów, tak aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Obecnie produkuje około 150 wyrobów, wśród których znajdują się chleby na naturalnym zakwasie, chleby foremkowe o przedłużonym okresie trwałości i wysokich walorach odżywczych z dodatkiem nasion m. in. słonecznika, dyni, sezamu i siemienia lnianego, bułki, drożdżówki, ciasta i torty. Wyroby doskonale nadają się na przyjęcia, spotkania oraz święta i imprezy okolicznościowe, a potwierdzeniem ich wysokiej jakości są liczne wyróżnienia i nagrody, które otrzymały w ostatnich latach.