krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
WIOSENNA KONFERENCJA „SPOŁEM 2025"
Konferencja rozpoczęła się spotkaniem z Zarządem Krajowego Związku Rewizyjnego Spółdzielni Spożywców „Społem", który przedstawił podsumowanie...
aaa
Zachęcamy wszystkie spółdzielnie do włączenie się w akcje promocji znaku Społem!
aaa
Czym jest spółdzielczość?
aaa
Kongres Retail Trends 2025
W warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton odbył się kongres Retail Trends 2025, gromadząc ponad 1000 przedstawicieli handlu, przemysłu, usług oraz świata...
aaa
Będąca własnością „Społem" PSS w Wadowicach Karczma „Rzym" w Suchej Beskidzkiej znalazła się w elitarnej grupie 20 najcenniejszych zabytków architektury drewnianej w Małopolsce.
aaa
Jak spółdzielnie mogą uratować świat? - Wykład profesora Jerome Warren'a w siedzibie KZRSS „Społem"
To wydarzenie stanowiło początek wspólnych działań promujących ekonomię społeczną i spółdzielczość ...
Copyright by KZRSS "Społem"

ZAPROSZENIE NA KONFERENCJĘ – „STRATEGIA SPOŁEM 2014"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: środa, 26, luty 2014

Zarząd KZRSS „Społem" w Warszawie uprzejmie zaprasza prezesów i członków zarządów spółdzielni na Konferencję – „STRATEGIA SPOŁEM 2014". Podobnie jak w poprzednich latach Konferencja będzie okazją do spotkania kadry zarządzającej spółdzielniami i podzielenia się aktualnymi problemami dotyczącymi naszej organizacji.

Czytaj więcej...

Wywiad Prezesa Zarządu „Społem" PSS w Słupsku dla „Głosu Pomorza"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: wtorek, 25, luty 2014

W „Głosie Pomorza" z dnia 26 lutego br. został opublikowany krótki wywiad z Eugenią Rębacz, prezesem Zarządu „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Słupsku, kandydatką w plebiscycie „Kobieta Przedsiębiorcza".

Czytaj więcej...

„Społem" PSS „Robotnik" w Zamościu laureatem IX edycji konkursu „Wojewódzki Lider Smaku"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: poniedziałek, 24, luty 2014

W IX edycji konkursu „Wojewódzki Lider Smaku" pierwsze miejsce wśród wyrobów piekarskich zajął chleb „Balanza" z zamojskiej „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców „Robotnik".

Czytaj więcej...

„Społem" WSS Śródmieście i MAH „Społem" kontynuują akcję „Właściwe odżywianie pomaga w nauce"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: piątek, 21, luty 2014

Od początku 2014 r., w ramach kontynuowania akcji „Właściwe odżywianie pomaga w nauce", zrealizowane już zostały przez „Społem" Warszawską Spółdzielnię Spożywców Śródmieście i Mazowiecką Agencję Handlową „Społem", zaplanowane na I kwartał br., kolejne spotkania z przedszkolakami.

Czytaj więcej...